📢Thirrje për pjesëmarrës/e | Poziv za učesnike | Call for participants

[Serbian and English below] Thirrje pĂ«r pjesĂ«marrĂ«s/e:    EKO-KAMPI VJESHTOR 08-12 dhjetor 2022 nĂ« MitrovicĂ«, KosovĂ« Rreth projektit: “Mitrovica Goes Green” synon tĂ« rrisĂ« ndĂ«rgjegjĂ«sim publik, dhe rrjedhimisht tĂ« nxisĂ« veprimin pĂ«r mbrojtjen e mjedisit, duke propozuar njĂ«kohĂ«sisht zgjidhje praktike pĂ«r ndryshim, si dhe fuqizimin e aktivizmit mjedisor rinor nĂ« rajon.  Projekti parasheh tri shtylla kryesore…