Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) – Informim per organizatat e interesuara

Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) – Informim per organizatat e interesuara Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) synon të nxisë solidaritetin në shoqërinë evropiane, duke angazhuar të rinjtë dhe organizatat në aktivitete të qasshme të solidaritetit dhe me cilësi të lartë.Ky program u ofron të rinjve e të rejave mundësi për të treguar solidaritet, mundësi për të…