Pyetjet e shpeshta mbi Korpusin Evropian të Solidaritetit për organizata

Aplikimi dhe marrja e Etiketës së Cilësisë Ku e filloj procesin e akreditimit? Pas krijimit të një llogarie personale (nëse veç nuk e keni një), juve do të ju duhet të regjistroni organizatën tuaj tek Sistemi i Regjistrimit të Organizatave (këtu) në mënyrë që të plotësoni aplikacionin e plotë (ky manual mund të ju ndihmoj…

Bëhu vullnetar i ESC-së

Bëhu vullnetar i ESC-së Udhëtimi është një mënyrë për të zbuluar botën dhe për t’u njoftuar me kulturat tjera. Por vullnetarizmi është një mënyrë për të jetuar vërtetë këtë përvojë. Në botën tonë komplekse dhe të ndërlidhur, të qenit pjesë aktive e ndonjë projekti domethënës, në vendin tuaj ose jashtë tij, është e rëndësishme, veçanërisht…

Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) – Informim per organizatat e interesuara

Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) – Informim per organizatat e interesuara Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) synon të nxisë solidaritetin në shoqërinë evropiane, duke angazhuar të rinjtë dhe organizatat në aktivitete të qasshme të solidaritetit dhe me cilësi të lartë.Ky program u ofron të rinjve e të rejave mundësi për të treguar solidaritet, mundësi për të…