GAIA @ MANIFESTA 14

With the support of GIZ K, during Manifest 14 GAIA will organize four educational workshops in Brick Factory in Prishtina. 19th and 20th of August – Introduction to traditional carpentry and woodwork (building of compost toilets) – 10 participants the call for participants>>> https://www.gaiakosovo.org/2022/08/09/call-for-participants-traditional-carpentry/ 27th and 28th of August – Introduction to permaculture – 20…

TC: Why do natural building and volunteering make sense together in May

We are all Made out of Mud Training course 10 – 20 of May 2023 This training course will gather 28 youth workers interested in organising volunteering projects in natural buildings for 10 days in small village Bozevce in Kosovo. Participants of this training course should come from Slovenia, France, Serbia, Turkey, Kosovo, Albania, Montenegro…

Punëtori ë fundjavës – vikend radionica – weekend workshop

[ALB] Thirrje për pjesëmarrës/e Punëtori e fundjavës mbi ndërtimin tradicional – tulla qerpiçi 15. – 17.7.2022 Po i kërkojmë 10 të rinj e të reja nga komunitete të ndryshme, të cilët/at janë të interesuar në ndërtimin tradicional, eko-ndërtim, trashëgimi kulturore; persona të cilët dëshirojnë të provojnë diçka të re, të takojnë njerëz të rinj dhe…

Punëtori – radionica – workshop

[ALB] Thirrje për pjesëmarrës/e Punëtori e fundjavës mbi ndërtimin tradicional – zdrukthëtari tradicionale 5. – 7.7.2022 Po i kërkojmë 10 të rinj e të reja nga komunitete të ndryshme, të cilët/at janë të interesuar në ndërtimin tradicional, eko-ndërtim, trashëgimi kulturore; persona të cilët dëshirojnë të provojnë diçka të re, të takojnë njerëz të rinj dhe…

Punëtori ë fundjavës – vikend radionica – weekend workshop

[ALB] Thirrje për pjesëmarrës/e Punëtori e fundjavës mbi ndërtimin tradicional – Suva prej dheu 20. – 22.5.2022 Po i kërkojmë 10 të rinj e të reja nga komunitete të ndryshme, të cilët/at janë të interesuar në ndërtimin tradicional, eko-ndërtim, trashëgimi kulturore; persona të cilët dëshirojnë të provojnë diçka të re, të takojnë njerëz të rinj…