📢Thirrje për pjesëmarrës/e | Poziv za učesnike | Call for participants

[Serbian and English below] Thirrje pĂ«r pjesĂ«marrĂ«s/e:    EKO-KAMPI VJESHTOR 08-12 dhjetor 2022 nĂ« MitrovicĂ«, KosovĂ« Rreth projektit: “Mitrovica Goes Green” synon tĂ« rrisĂ« ndĂ«rgjegjĂ«sim publik, dhe rrjedhimisht tĂ« nxisĂ« veprimin pĂ«r mbrojtjen e mjedisit, duke propozuar njĂ«kohĂ«sisht zgjidhje praktike pĂ«r ndryshim, si dhe fuqizimin e aktivizmit mjedisor rinor nĂ« rajon.  Projekti parasheh tri shtylla kryesore…

CALL FOR PARTICIPANTS: Challenging Propaganda through Remembrance

Seminar: Challenging Propaganda through Remembrance 09-12 September 2022 in Mitrovica, Kosovo About the Project This seminar is part of a project also named “Challenging Propaganda through Remembrance”. The purpose of this seminar is to challenge the dominant narratives around the truth of the wars and post-war events in the Balkans, through the exploration, identification and…

Punëtori ë fundjavës – vikend radionica – weekend workshop

[ALB] Thirrje pĂ«r pjesĂ«marrĂ«s/e PunĂ«tori e fundjavĂ«s mbi ndĂ«rtimin tradicional – tulla qerpiçi 15. – 17.7.2022 Po i kĂ«rkojmĂ« 10 tĂ« rinj e tĂ« reja nga komunitete tĂ« ndryshme, tĂ« cilĂ«t/at janĂ« tĂ« interesuar nĂ« ndĂ«rtimin tradicional, eko-ndĂ«rtim, trashĂ«gimi kulturore; persona tĂ« cilĂ«t dĂ«shirojnĂ« tĂ« provojnĂ« diçka tĂ« re, tĂ« takojnĂ« njerĂ«z tĂ« rinj dhe…

Punëtori – radionica – workshop

[ALB] Thirrje pĂ«r pjesĂ«marrĂ«s/e PunĂ«tori e fundjavĂ«s mbi ndĂ«rtimin tradicional – zdrukthĂ«tari tradicionale 5. – 7.7.2022 Po i kĂ«rkojmĂ« 10 tĂ« rinj e tĂ« reja nga komunitete tĂ« ndryshme, tĂ« cilĂ«t/at janĂ« tĂ« interesuar nĂ« ndĂ«rtimin tradicional, eko-ndĂ«rtim, trashĂ«gimi kulturore; persona tĂ« cilĂ«t dĂ«shirojnĂ« tĂ« provojnĂ« diçka tĂ« re, tĂ« takojnĂ« njerĂ«z tĂ« rinj dhe…