THIRRJE PER VULLNETARË/E LOKAL/ POZIV ZA LOKALNE VOLONTERE/ CALL FOR LOCAL VOLUNTEERS

THIRRJE PER VULLNETARË/E LOKAL/ POZIV ZA LOKALNE VOLONTERE/ CALL FOR LOCAL VOLUNTEERS (SHQ)THIRRJE PER VULLNETARË/E LOKAL Programi i GAIA Kosovo në Mitrovicë po kërkon katër vullnetarë/e për me ju bashku ekipës së Hapësinës Shoqnore për Dekonstruksion (SSD), duke fillu prej muajit gusht 2021. Disa fjalë rreth Hapësinës shoqnore për dekonstruksion dhe GAIA-ën Misioni i GAIA-ës…

Call for volunteers – SCI Germany, office in Bonn

Call for volunteers – SCI Germany, office in Bonn SCI Germany is looking for one volunteer from Kosovo to join its long-term project in the Bonn office. The volunteer will take part in the efforts for participants placement to workcamps, communication on social media, participation in activities of the organization, organization of workcamps, etc. The…